دانشگاه پیام نور کوهبنان در بهمن 1386 با دارا بودن 2 رشته تحصیلی در زمینه حسابداری و مدیریت بازرگانی بصورت تکمیل ظرفیت و 3 نیروی در کانون شهید یوسف زاده واقع در خیابان شهدا به صورت هیات موسس و به ریاست خانم معصومه صالحی فعالیت خود را شروع نمود.

در مهرماه 1387 با ریاست خانم لیلا مهرابی مکان دانشگاه به مدرسه راهنمایی شهید مدرس واقع در خیابان برهان الدین انتقال یافت. روند رو به رشد دانشگاه و افزایش تقاضای برای اشتغال به تحصیل دانشجویان موجب شد در سال 1388 تعداد رشته ها به 5 رشته افزایش و ساختمان آموزشی از هیات موسس (آموزش و پرورش) واقع در میدان امام صادق(ع) در اختیار دانشگاه قرار گرفت.

در مهر ماه 1389 دانشگاه به طور کامل به راهنمایی شهدا واقع در خیابان دکتر شریعتی مستقر یافت.

در بهمن 1389 ریاست دانشگاه به آقای حمید رضا هابطی نژاد محول شد و در سال 1390 رشته زمین شناسی هم اضافه گردید.

از مهر ماه 1390 کار ساختمان سازی دانشگاه در زمینی به مساحت 2 هکتار شروع و سرانجام در فروردین 1394 پایان یافت.

مشخصات کلی کارکنان

سرپرست واحد                                                   حمیدرضا هابطی نژاد

عضو علمی                                                        محمد ابراهیمی نژاد

مسئول آموزش و فارغ التحصیلان                            مریم جدیدی کوهبنانی